Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2008

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΑΚΑΜΨΗ ... ΑΘΑΝΑΤΟΣΜας αγάπησε χωρίς να μας ξέρει , μας αγκάλιασε χωρίς όρους , είχε την πόρτα του ανοικτή για όλο τον κόσμο.
Μας δέχτηκε με τα σκισμένα μας τζιν , τα <<κουσούρια>> μας , τα περίεργα χτενίσματα μας , τα σκουλαρίκια και τα χαϊμαλιά μας.
Μας δίδαξε πως η τόλμη σε συνδυασμό με το θάρρος και την καθαρή καρδιά κάνει θαύματα , μας οδηγεί στην νίκη.
Με την αγάπη του ο Θεός έλαμψε μέσα σε όλες τις καρδιές των Ελλήνων και ιδιαίτερα της νεολαίας και ο Πατριωτικός λόγος του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου "ΚΕΡΑΥΝΟΥ" ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ έκανε περήφανο τον Ελληνισμό σε όλη την Οικουμένη.

Εμείς τα παιδιά της μνημοσύνης τα παιδιά του Ομήρου και του Ιωάννη του Χρυσόστομου , τα παιδιά των αλησμόνητων πατρίδων ,τα πνευματικά παιδιά σου , τα παιδιά όλου του Ελληνισμού αποφασίσαμε να μην σε ξαχάσουμε ποτέ.
Αποφασίσαμε να μεταλαμπαδεύσουμε το παιδικό σου χαμόγελο και την πατριωτική φλόγα της καρδιάς σου ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΉΣΕΙ ΠΟΤΈ .

Καλούμε όλους τους Έλληνες που αγαπήσανε τον ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ "ΚΕΡΑΥΝΟ" να συμμετέχουν ενεργά με τα σχόλια τους στο νεό πατριωτικό blog μας και να γίνουν μέλη στο

Διαδικτυακό Ελληνικό Όμιλο Σκέψης ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ


Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, το τελευταίο, συγκλονιστικό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα.

Ο επίλογος του μηνύματος:
«Χρειάζονται να πολλαπλασιασθούν οι άνθρωποι που κάνουν Αντίσταση. Που παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις μας, στις αξίες μας, στην ιστορία μας και στους αγώνες μας. Οι αναθεωρητές πολύ κακή συγκυρία επέλεξαν για να γκρεμίσουν από τις καρδιές των Ελλήνων τα κάστρα των θυσιών. Σταθήτε όλοι όρθιοι στις επάλξεις σας και μην ξεπουλήσετε τα πρωτοτόκια μας. Διδάξτε στα παιδιά σας την αλήθεια, όπως την εβίωσαν οι αείμνηστοι Πατέρες μας. Ο λαός μας ξέρει να υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσιά του. Το έχει κατ' επανάληψιν αποδείξει. Και θα το αποδείξει και πάλι. Αντίσταση και Ανάκαμψη. Για να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει, για να υπερασπισθούμε ό,τι κινδυνεύει.»

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ , ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ
ΜΕ ... Δ.Ε.Ο.Σ. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

ΑΘΑΝΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: