Δευτέρα 2 Μαρτίου 2009

Οι κουκουλοφόροι στοχοποιούν την Δημοκρατία και την Αστυνομία Συνέντευξη του Θάνου Πλεύρη


gr

Ο βουλευτής Α’ Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ. Θάνος Πλεύρης.

κ. Πλεύρη διερχόμαστε μια κρίσιμη καμπή οικονομικής κρίσης και εξαθλίωσης των ασθενέστερων. Ποια η δική σας αίσθηση;

Είναι γεγονός ότι η οικονομική κρίση βρίσκεται προ των θυρών της οικονομίας μας. Λόγω της ανικανότητας των κυβερνήσεων όλες οι παραγωγικές δυνάμεις της Ελλάδος πλήττονται. Ο αγροτικός κόσμος νοσεί, οι βιομηχανίες και βιοτεχνίες εξαφανίστηκαν και πήγαν στην αλλοδαπή (Σκόπια, Βουλγαρία, Αλβανία), η οικοδομή φυτοζωεί και η βαριά μας βιομηχανία ο τουρισμός θα περάσει το χειρότερο του καλοκαίρι. Υπάρχει διεθνής κρίση, αλλά υπάρχει και εμφανής ανικανότητα των υπουργείων να κρατήσουν το χρήμα στην Ελλάδα και να ελέγξουν την ακρίβεια και τα καρτέλ. Καμιά δεκαριά πολυεθνικές λυμαίνονται τον καταναλωτή και η κυβέρνηση παρακολουθεί ανήμπορη να αντιδράσει.

Θεωρείτε ότι υπάρχει δυνατότητα διεξόδου;

Θα πρέπει εμείς οι πολιτικοί να είμαστε ειλικρινείς με τους πολίτες. Δεν είναι δυνατόν να ακολουθούμε την ατζέντα των κομμάτων της Αριστεράς που τάζουν χρήματα στον εξαθλιωμένο ελληνικό λαό χωρίς να μας λένε που θα τα βρούμε. Ο Πρόεδρος μας ο Γιώργος Καρατζαφέρης έκανε συγκεκριμένες προτάσεις. Μείωση ΦΠΑ κατά μια μονάδα για να κινηθεί η μηχανή της αγοράς και να κερδίσει το κράτος από αυτήν την κίνηση, επιστροφή του χρήματος που λιμνάζει στις τράπεζες της Ελβετίας ώστε να αυξηθεί ο πλούτος στην Ελλάδα. Η Αριστερά λέει να γίνει ορθότερη διανομή του πλούτου στην χώρα μας. Εμείς λέμε ότι αυτό δεν φθάνει. Πρέπει να αυξηθεί ο πλούτος στην χώρα, να αυξηθεί η πίττα και εν συνεχεία να γίνει και η ορθή διανομή. Για να αυξηθεί αυτή η πίττα όμως χρειάζεται να επιστρέψει πίσω το χρήμα και να γίνουν επενδύσεις. Να δοθούν κίνητρα για να μη φεύγουν οι επιχειρήσεις και τα όποια εργοστάσια έμειναν στην Ελλάδα στα βαλκάνια και να τονωθεί η μικρομεσαία επιχείρηση. Ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας δεν είναι το βραδυκίνητο δημόσιο, αλλά ο μικρομεσαίος που πρέπει να στηριχθεί.

Τι καταλογίζετε περισσότερο στην κυβέρνηση για την αποτυχία της οικονομικής της πολιτικής;

Το γεγονός ότι δεν έλεγξε τα καρτέλ και υποτάχθηκε στα συμφέροντα ενός πλουτοκρατικού χρηματοπιστωτικού συστήματος. Δεν είναι δυνατόν ο παραγωγός να πεινά ο καταναλωτής να πληρώνει πανάκριβα και ο μεσάζων να αισχροκερδεί. Αυτή η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να μειώσει το σπάταλο δημόσιο και δεν μπόρεσε να μειώσει τους δημοσίους υπαλλήλους. Επαναλαμβάνω κορμός της οικονομίας δεν μπορεί να είναι το 1.000.000 δημοσίων υπαλλήλων, αλλά η μικρομεσαία επιχείρηση. Αυτήν η ΝΔ την άφησε στην τύχη της, στα χέρια των πολυεθνικών και των τραπεζών.

Στην εξωτερική πολιτική της χώρας είστε αισιόδοξος;

Προφανώς όχι. Όσο σκληρό και να ακούγεται πρέπει να συμφωνήσουμε ότι η Πατρίδα δεν θα χαθεί από μια οικονομική κρίση. Μπορεί ο λαός να πιεστεί σα σφιχτεί, αλλά η κρίση θα περάσει. Η Ελλάς δεν χάθηκε ποτέ από οικονομική ανέχεια. Κινδυνεύουμε να χαθούμε από την ενδοτική εξωτερική πολιτική από την υποχωρητικότητα στα εθνικά θέματα. Η κυβέρνηση εγκατέλειψε το όνομα της Μακεδονίας και παλεύει για το πρόθεμα, βάζει στην ΕΕ την Αλβανία και την Τουρκία και έχει καταντήσει τον γενναίο αυτό ελληνικό λαό να χλευάζεται από Σκοπιανούς και Αλβανούς και οι τουρκικές φρεγάτες να κάνουν βόλτα στο Λαύριο. Η πολιτική του ζεϊμπέκικου και της κουμπαριάς έχουν ξεφτιλίσει την εθνική μας υπερηφάνεια και οι γείτονες έχουν αποθρασυνθεί. Η λύση είναι μία εθνική υπερήφανη πολιτική που θα καθιστά σαφές σε όλους ότι η Ελλάς πρέπει να γίνεται σεβαστή! Αυτή η πολιτική δεν θα επέτρεπε σε Σκοπιανούς, Αλβανούς και Μογγολικά φύλα να μας προκαλούν διότι θα γνώριζαν ότι οι συνέπειες θα ήταν επώδυνες για αυτούς. Κάτι τέτοιο δεν μπορεί όμως να επιτευχθεί με αυτήν την Κυβέρνηση.

Στην Βουλή συζητήθηκε μάλιστα και το θέμα ένταξης της Αλβανίας σε ΝΑΤΟ και ΕΕ;

Πράγματι η κυβέρνηση και τα κόμματα της αντιπολίτευσης αντί να στηλιτεύσουν το γεγονός ότι η Αλβανία βιάζει την ελληνική μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο της ανοίγουν διάπλατα το δρόμο. Της ανοίγουν το δρόμο όταν τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν γίνονται σεβαστά, όταν οι ελληνικές ιδιοκτησίες κατακλέβονται και όταν Έλληνες και Ελληνίδες καταδικάζονται από τα γελοία δικαστήρια της γείτονας χώρας επειδή ψέλνουν τον εθνικό μας Ύμνο και κρατούν την Ελληνική Σημαία. Εμείς λέμε όσο δεν συμμορφώνεται η Αλβανία καμία συζήτηση. Πρώτα θα σεβαστεί στο έπακρο την ελληνική μειονότητα και μετά βλέπουμε. Προσωπικά θεωρώ ότι πρέπει για την Βόρειο Ήπειρο να απαιτούμε ότι η Αλβανία για το Κόσσοβο.

Για την παρουσία πληθώρας οικονομικών μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας;

Η πολιτική του ΛΑ.Ο.Σ για το μεταναστευτικό είναι σαφής. Έλεγχος των συνόρων και ποσόστωση. Δεν είναι δυνατόν η Ελλάς να λύσει το πρόβλημα της παγκόσμιας φτώχειας. Αυτή την στιγμή στο κέντρο της Αθήνας οι Έλληνες είναι πολιορκημένοι στην χώρα τους. Δεν μπορούν να μετακινηθούν. Πίσω από το δημαρχείο γίνεται το αδιαχώρητο. Μεταξουργείο, Άγιος Παντελεήμονας, Κυψέλη, Πατήσια, Ομόνοια και οι Έλληνες εγκαταλείπουν τις εστίες τους, η εγκληματικότητα αναπτύσσεται και δημιουργούνται μειονότητες στην Πατρίδα μας. Η Ευρώπη το έχει καταλάβει και το συζητά ενώ εμείς το έχουμε δημόσιο ταμπού. Κάποιοι που δεν έχουν επιχειρήματα βάζουν ταμπέλες, εμείς αντιλαμβανόμαστε το πρόβλημα, συμπαραστεκόμαστε στους συμπολίτες μας που διαμαρτύρονται σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας (π.χ. Πάτρα) και πείθουμε ότι η καλύτερη φύλαξη των συνόρων, η ποσόστωση και η επαναπροώθηση των λαθρομεταναστών είναι η λύση για το καλύτερο μέλλον τόσο των Ελλήνων όσο και των μεταναστών.

Τέλος να ρωτήσουμε κάτι και για την επανεμφάνιση της τρομοκρατίας.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ζήσαμε την διάλυση των Αθηνών. Πολιτικοί χώροι και ΜΜΕ επέτρεψαν σε αλήτες κουκουλοφόρους να στοχοποιήσουν την Δημοκρατία μας και την Αστυνομία. Η Αστυνομία και ιδιαιτέρως τα ΜΑΤ και η Άμεσος Δράση έγιναν στόχος. Πρέπει επιτέλους οι πολιτικές δυνάμεις να συμφωνήσουν ότι ο αστυνομικός είναι ο αρωγός της κοινωνίας και δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή σε κουκουλοφόρους και τρομοκράτες.

http://www.e-grammes.gr/article.php?id=3649

grpatriots
Ο Βουλευτής κ.Πλέυρης μπορεί να είναι παιδί πολιτικού αλλά μιλάει την γλώσσα της αλήθειας τα λέει έξω απο τα δόντια και είναι απο τους πλεον δθναμικούς και μάχιμους πατριώτες.
Πολιτικό τζάκι δεν μας πειράζει εάν ...ματώνει για την πατρίδα.
Εύγε στον Έλληνα Βουλευτή .
Όποιος βουλευτής απο οποιδήποτε κόμμα εκφράσει ίδιες απόψεις προτείνουμε να τον ψηφίσει ο Ελληνικός λαός .
Τέτοιους Ελληνες θέλουμε μέσα στην Βουλή - Έλληνες , όχι ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: