Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2009

ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΑκόμη και ο σκύλος μου ο Άλεξ είναι περήφανος που γεννήθηκε μεγάλωσε και ζεί στην Ελλάδα .

Οταν οι πρόγονοι μας έφτιαξαν την Ακρόπολη παρέδωσαν στον παγκόσμιο πολιτισμό ένα μνημείο ίσως το τελειότερο που έφτιαξε ανθρώπινο χέρι .
Αυτό το μνημείο μέρα και νύχα πρέπει να είναι ανοιχτί για τους πολίτες του κόσμου.
Περριτό να αναφέρουμε πως θα το είχανε οι Αμερικάνοι εάν ήταν δικό τους.
Δυστυχώς οι πράκτορες τους με τα λεφτά τους πουλάνε και αγοράζουνε οικογένεις πολιτικών και πολιτικούς γενικότερα μαζί με δεκάδες χαρτογιακάδες και κρατάνε την πατρίδα μας δέσμια των συμφερόντων τους.

Μα το νού σας ρεμάλια ...αν ξυπνήσει μονομιάς θα έρθει ανάποδα ο ντουνιάς...
Στις εκλόγές πριν ρίξετε το φακελάκι στη κάλπη θυμηθείτε πως κάποια κόμματα δεν νοιάζονται για την ακρόπολη , κάποια άλλα την είχανε για να διορίζουν τα παιδιά τους και υπάρχουν στελέχη κόμματος που όταν θα έρθουν η γή όχι μόνο θα τρέμει αλλά και η ακρόπολη θα είναι ανοιχτή 24ωρες την μέρα 7 μερες την εβδομάδα 365 μερες τον χρόνο(και για να το πούμε και αμερικάνικα να το καταλάβει ο Τζέφρυ και η παρέα του 24/7 ).

Ο Άλεξ μου δεν είναι μούρλια ?


grpatriots
Ευχαριστούμε τον φίλο μας απο τα Πετράλωνα για την επικοινωνία.

2 σχόλια:

ria είπε...

μεγάλη ξεφτίλα!
έρχονται άνθρωποι από τα πέρατα του κόσμου να δουν το μέγιστο μνημείο πολιτισμού και αρχιτεκτονικής και είναι κλειστό! αν είναι δυνατόν!

εμείς θα πάμε αύριο, άντε μεθαύριο. αυτοί πότε θα ξανάρθουν στην ελλάδα να το θαυμάσουν?

και τι θα πουν όταν επιστρέψουν στη χώρα τους για τους έλληνες? για την ελλάδα?

αλλά καλά να πάθουμε. αφού δεν υπάρχει πολιτικός με κότσια να τους σύρει στα δικαστήρια και να απολυθούν, καλά να πάθουμε.

patriots είπε...

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία Ρια .
Έτσι είναι, αλλά πρέπει να γυρίσουμε τα δεδομένα και να λέμε μεθύριο ,έτσι ήταν.
Σε ευχαριστούμε και πάλι .