Παρασκευή, 1 Μαΐου 2009

Καθόλου τυχαία η εγκληματικότητα!
Βαθειά νυχτωμένος είναι όποιος θεωρεί την εγκληματικότητα στην Πατρίδα μας σαν ένα γεγονός το οποίο απλά συνέβη λόγο έξαρσης της λαθρομετανάστευσης. Στην πραγματικότητα έχει συμβεί το αντίθετο! Η εγκληματικότητα ήταν το ζητούμενο άρα έπρεπε να βρεθεί ο τρόπος για την αύξησή της, και ο οποίο εγγυημένος τρόπος ήταν η μαζική εισβολή εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, με τον οποιοδήποτε τρόπο!

Η ενοχοποίηση του βασικού ενστίκτου της αυτοάμυνας, επίσης είναι η εύκολη καραμέλα στα Ανθελληνικά ανθρωποειδή του ΑναρχοΖΥΡΙΖέϊκου χώρου για να καταστήσουν πλασματικά «ένοχο» και τον ασθενέστερο Έλλην πολίτη που βρήκε μέσα στο σπίτι του τον «Χ»-Ρουμάνο, Αλβανό κ.λ.π. που είχε προφανή σκοπό να τον σκοτώσει, να του βιάζει όλη την οικογένεια.

Η εισαγωγή εγκληματιών ήταν 100% σίγουρη άρα και η επίτευξη του «Στόχου» τους, γιατί εκτός από τους σκληροτράχηλους αλλοδαπούς φονιάδες, και αυτοί οι οποίοι δεν είχαν σκοπό να εγκληματήσουν, με βεβαιότητα θα μεταλλάσσονταν σε εγκληματίες στην χώρα μας, μιας και η Ελλάδα δεν ήταν ικανή να τους θρέψει!

Μια μοναδική ευκαιρία να διασπείρουν τον τρόμο στους ντόπιους κατοίκους, λαμβάνοντας τεράστια κονδύλια (είδαμε όλοι τα εμβάσματα του George Soros προς το indymedia) το υπηρετικό προσωπικό του «μεγάλου Αφεντικού», στο πρόσωπο της ανίατης πολιομυελίτιδας, της ψεύτο-Αριστεράς που μας ταλανίζει και μας πηγαίνει πίσω στο 1947 εδώ και χρόνια, (προσεύχεται για έναν διαρκή εμφύλιο) μπορεί πλέον άνετα να γεμίζει με τρομοκρατικές ακριβές αφίσες, να ταΐζει σε «φιλανθρωπικές» εκδηλώσεις τους εξαγριωμένους λαθρομετανάστες (λες και εμείς φταίμε για την κατάσταση στην χώρα τους), να τους στρατολογεί (δεν έχουν να χάσουν και τίποτα) και στην συνέχεια όπως οδηγάνε στην βοσκή τα γαλόπουλα με το ραβδί, υπερχειλισμένοι με μίσος για τους Έλληνες, να τους εξαπολύει εναντίων μας!

«Όποιος δεν αφεθεί στην Νέα Τάξη Πραγμάτων, θα παραδοθεί στο χάος», θυμόμαστε αυτή την δήλωση του «φιλέλληνα» Henry Kissinger. Τι ποιο φυσιολογικό να εκμεταλλευτούν στο έπακρο αυτές τις ευκαιρίες που τους δίδοντα στις μέρες μας αυτοί που εδώ και πολλά χρόνια προσπαθούν να «αλώσουν» την πατρίδα μας!
Αν νομίζεται ότι αυτό το κόπρο-συνονθύλευμα της κρυπτό-πλουτοκρατικής «Αναρχίας» θέλει την παραμικρή βελτίωση των συνθηκών της ζωή μας, μάλλον παρακολουθείτε μόνο πρωϊνάδικα!
‘Όσο μεγαλώνει η εξαθλίωση, ο φόβος, ή φτώχια η ανεργία, η απόγνωση, τόσο ποιο εύκολα θα περάσουν τις παρανοϊκές τους θέσεις, τις ποιο φασιστικές και Ανθελληνικές που δεν είδαμε ούτε επί κατοχής!

Μια κυβέρνηση (για αντιπολίτευση ας μην σχολιάσουμε και χαλάσουμε το στόμα μας) αποτελούμενη από αρπακτικά λυσσασμένα σκυλιά, από δειλούς και πουλημένους πολιτικάντηδες, που νοιάζονται αποκλειστικά και μόνο για τον άκρατο πλουτισμό, κατόρθωσαν σαν τα φίδια να τρυπώσουν στο μυαλό των ανθρώπων (εκμεταλλευόμενοι το αφελές και νεαρό της ηλικίας μερίδας των νέων μας) ότι η Πατρίδα, η σημαία, η αγάπη προς τον συνέλληνα, ο σεβασμός σε βασικά πράματα της φυλής μας, όπως η χιλιόχρονη παράδοσή μας, είναι ταυτόσημη με το κάθε λαμόγιο με την μεγάλη κοιλία και την ιλουστρασιόν γραβάτα, καθώς και με το σημερινό κατάπτυστο σύστημα, άρα κακώς τα αγαπάμε όλα αυτά! Με τι σκοπό? Πλέον το δηλώνουν καθαρά η κατάλυση της δημοκρατίας! Την διασπορά του πραγματικού φασιστικού φόβου, ποιους όμως βολεύει η κατάργηση της δημοκρατίας? (σαφώς δεν εννοούμε ην σημερινή της ξευτιλισμένη μορφή).

Αν το καλοσκεφτεί κανείς οι πρώτοι που θα μείνουν απροστάτευτοι είναι οι ίδιοι, μιας και η δειλή σημερινή μορφή δημοκρατία, τους δίνει κάλυψη με τους τόνους, σε σημείο παράνοιας! Εξυπηρετεί όμως άλλα συμφέροντα που τους καθόμαστε στο λαιμό εδώ και πολλά χρόνια, επιτέλους μπορούν να ελπίζουν στον αφανισμό μας, χρησιμοποιώντας το κεφάλαιο, τους ψυχοκοπλεξικούς Ανθέλληνες τύπου ΣΥΡΙΖΑ (με τα πορνίδια τους «Αναρχικούς») και ως χαριστική βολή στην εν ψυχρό εκτέλεσή μας, τους λαθρομετανάστες που προσφέρουν μια αστείρευτη δεξαμενή εγκληματικότητας.

Το Σύστημα δεν τους ανέχεται απλά!
======================
Στην πολιτεία του Τέξας, αν μπεις σε σπίτι για να εγκλιματίσεις, αν από τύχη σε προλάβει ο νοικοκύρης και σε ξαπλώσει (με νόμιμο δηλωμένο όπλο), η αστυνομία απλά έρχεται για καταγραφή και να μαζέψει το πτώμα! Δεν πάς ούτε στο τμήμα. Εδώ μόνο που τόλμησες να αμυνθείς υπέρ ζωή σου, για να μην πέσουν οι «ευνουχισμένες» από προδότες αρχές, στο στόμα του ανθελληνικού κυκλώνα του αναρχόΣΥΡΙΖΕικου χώρου με τα Αριστερόστροφα τσουτσέκια τους Δικηγόρους (θυμάστε την «προοδευτική «κα» Ιατροπούλου και τις απειλές εναντίον των αστυνομικών) και των γλοιωδών τύπων που αυτοαποκαλούνται «Δημοσιογράφοι», θα σε βάλουν σε κελί μεγαλύτερης ασφαλείας και από τον παλαιοκώστα! «παλιοτόμαρο, ελεεινέ, Έλληνα φασίστα που δεν επέτρεψες τους αλβανούς (φιλαράκια του Κου Αλαβάνου) να σου βιάσουν όλο το σόι και να σε σκοτώσουν!»

Ουδεμία σχέση έχει το επίσημο αστυνομικό δελτίο εγκλημάτων από αλλοδαπούς, με αυτά που μας δείχνουν στην τηλεόραση, ούτε το 1 στα 100 δεν αναφέρονται, και σαφώς πρέπει να γίνει κάτι πολύ χοντρό για να αναγκαστούν οι διπρόσωποι δημοσιογραφίσκοι της Εκάλης να πουν την εθνικότητα του δράστη! Μόλις τώρα εξιστορούσαν το «εργασιακό» Ιστορικό ενός τσαντάκια που χτυπούσε και έσερνε με το αυτοκίνητο περαστικές γυναίκες για τους πάρει την τσάντα στο ΕΧΤRA3, τσάμπα περιμέναμε να ακούσουμε την Εθνικότητα του δράστη!

Ο φόβος για τον ετεροπροσδιορισμό του ρατσιστή, διαχειρίζεται άψογα από ανθελληνικά μεταλλαγμένα αριστεροειδή βδελύγματα, εναντίων και του ποιο καταπονημένου 85χρονου Έλληνα.
Μπορεί άνετα στις μέρες μας ο κάθε αναρχοαυτόνομος εκφραστής της ποίο ακραίας ανώμαλης σκέψης, να εκφραστεί όπως γουστάρει, να καταστρέψει περιουσία φτωχού έλληνα, να μαχαιρώσει, να παίρνει ναρκωτικά δημοσίως, να ληστεύει μαζί με φιλαράκια του αλβανούς, να σου απαγορέψουν εσένα Έλληνα να μιλάς, να βγεις μια βόλτα στην παλιά σου γειτονιά, να ανασάνεις! Όλα αυτά, ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ! Αρκεί ΜΟΝΟ! Να είναι αριστερός, ΣΥΡΙΖέος, αντί-εξουσιαστής, αντί- ρατσιστής αντί-μαλακίδιο κ.λ.π. και το σύστημα θα σε καλύψει πλήρως!

Ο Αλαβάνος θα τρέξει πρώτος να τον βγάλει από την φυλακή που ο ελεεινός «φασίστας» αστυνομικός τον πήγε. Αποτυχημένες γριές θα γεμίσουν τις οθόνες με τα κιλά τους για να μας πείσουν ότι πρέπει να περιθάλψουμε με αγάπη τον εγκληματία! Σας κερασάκι ο κύριος Τήλε-Εισαγγελέας, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος θα μας ανακοινώσει την ετυμηγορία του: «Έχασε η δημοκρατία που το κωλόπαιδο του ΣΥΡΙΖΑ (γιός Βουλευτή του) δεν βγήκε ελεύθερος μετά από ένοπλη ληστεία».

Η εγκληματικότητα διαχειρίζεται πλέον σαν δαμόκλειος σπάθη πάνω από τα δικά μας κεφάλια και όχι των λαθρομεταναστών που τα παράγουν. Πολυτέλεια πλέον τα αυτονόητα ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων, πρέπει να σκύβεις το κεφάλι, για να το παίξεις και άνετος και «θόλοκουλτουριάρης» πρέπει να χαζόγελάς και να χειροκροτάς, με το Ανθελληνικό παραλήρημα του κάθε ψυχασθενή Ανθέλληνα ομοφυλόφιλου που καλύπτετε πίσω από τον μανδύα της σάτιρας για να περνάει το δικό του δηλητήριο στα παιδιά, παιδιά που ευχαρίστως θα ξεμονάχιαζε στο καμαρίνι του!

Το σύστημα είναι έτοιμο να περιθάλψει με περίσσια αγάπη την κάθε μειονότητα, που είναι εξακριβωμένα σε πολλές περιπτώσεις εγκληματίες με φερετζέ, αντιθέτως όμως πρέπει με κάθε τρόπο να καταστείλει την δική σου φωνή απόγνωσης και θυμού, γιατί απλά είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ! Άρα και φασίστας!
Θα μπορούσαμε να αναρτήσουμε άπειρα παραδείγματα με στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το σύστημα αφήνει επίτηδες το έγκλημα να ανθίζει (πρόσφατο η δήλωση του αρχηγού της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος: «εμείς ειδικά το Indymedia το στηρίζουμε»), να μας τρομοκρατεί και ο λόγος είναι ότι οι λαθρομετανάστες δεν είναι ο εχθρός τους αλλά εμείς!

Ο φόβος του έλληνα με σκοπό να λουφάξει μέσα στο καβούκι του και να ευχαριστεί τον θεό που επιβίωσε άλλη μια μέρα, είναι το πρώτο στάδιο του σχεδίου, το δεύτερο στάδιο θα είναι η ολομέτωπη επίθεση εναντίων μας!
Ένα από τα ισχυρότερα όπλα στα χέρια όλων αυτών των αχρείων είναι η εγκληματικότητα! Είτε αυτό λέγεται λαθρομετανάστης εγκληματίας, είτε κουκουλοφόρος, είτε η μετατόπιση του χαρακτηρισμού ως εγκληματία στο θύμα, «στεγνή» κατασυκοφάντηση σε όποιον αντιστέκεται.

Μαχαιρώσανε 15! Άτομα ένα Ελληνόπουλο στον Άγιο Ελευθέριο, και τα ανθελληνικά αντανακλαστικά του συστήματος άμεσα το βάφτισαν «ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ»! Δηλαδή έπρεπε σε αυτά τα δειλά σκουλήκια να τους δώσουμε και παράσημο! Τα Ελληνόπουλα δηλαδή που καλώς ή κακώς πιστεύουν στην Χρυσή Αυγή ή σε οποιοδήποτε άλλο «δίαυλο» αντίστασης είναι για σκότωμα? Άκρατος, ακραίος και πραγματικός ρατσιστικός φασισμός για το ποια ζωή έχει αξία ή όχι!

Τρόμαξε μια κοπελίτσα στο αυτοκίνητό της όταν της έκανε «ντου» ένας Αφγανός για να την κλέψει κ.λπ., (στην Πειραιώς) από ένστικτό πάτησε το γκάζι να διαφύγει με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει, συλλαμβάνουν την ΚΟΠΕΛΑ!

Αυτό συνέλληνες δεν είναι η πατρίδα μας! Αυτό είναι ένας αυλοκόλακας του «μεγάλου αφεντικού», αυτό είναι ένας εμετός μετά από μεθύσι, το μεθύσι των Πουλημένων Πολιτικών που μέθυσαν πίνοντας το αίμα το δικό μας για να γεμίζουν τις θυρίδες τους! Αλλά ποιος τους ψήφισε όλους αυτούς?

Εμείς διαλέξαμε τον δύσκολο δρόμο, αντί να αφεθούμε στην λαίλαπα της θολό κουλτούρας και της παγκοσμιοποίησης, να αντισταθούμε! Προτρέπουμε να κάνεις και εσύ το ίδιο, γιατί παρόλα αυτά, στο μόνο που υπερέχουν αυτά τα ημεδαπά και αλλοδαπά παράσιτα, είναι στη ύλη, αυτό και μόνο όμως το «προσόν», ποτέ στην Ιστορία δεν εξασφάλισε στον επιτιθέμενο, την κατάκτηση ενός άλλου Έθνους, πόσο μάλλον του δικό μας που απαριθμεί αμέτρητες αντιπαραθέσεις στο παρελθόν μέσα στους αιώνες!

Χτυπήστε τους σε όλα τα επίπεδα, μαζικά και ενωμένοι! Μην φοβάστε να μιλήσετε! Υπάρχουν πολλοί από μας δίπλα σας. Το μόνο που τους κάνει να χάνουν τον ύπνο τους είναι να γίνουν όλοι οι έλληνες για μια ακόμη φορά, μια γροθιά, όσο και αν ακούγεται αυτό ανέφικτο ή ρομαντικό, δεν αργεί ο καιρός που θα αναγκαστούμε να το κάνουμε! Είναι μονόδρομος!http://patriamedia.blogspot.com/2009/05/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: