Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2009

16η συνάντηση για το Κυπριακό Ολοκληρώθηκε η συζήτηση στο κεφάλαιο διακυβέρνηση διαμοιρασμός εξουσιών (????!!!!!!)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ


ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ?


Η Κύπρος ...σβήνει και οι Έλληνες καίγονται για την ορκωμοσία του Ομπάμα.
Έχουνε ήδη μοιράσει την Κύπρο λες και είναι νοικιασμένο σπίτι απο συμμαθητές στο Πανεπιστήμιο .
Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΟΤΙ ΔΩΣΑΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ .
Δυστυχώς εκεί καταλήγει το ...<<ξεπούλημα>>, άντε γιατί η πολύ δημοκρατία βλάπτει μερικές φορές.
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ.




Ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας συναντήθηκαν για 16η φορά στα πλαίσια των συνομιλιών στη ενδιάμεση ζώνη στη Λευκωσία

Ο Ειδικός Σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό Αλεξάντερ Ντάουνερ σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση είπε ότι στην επόμενη συνάντηση στις 28 Ιανουαρίου θα αρχίσει η συζήτηση του περιουσιακού.

Ο Ντάουνερ είπε πως διατηρεί την επιφυλακτική αισιοδοξία του βάσει του θετικού κλίματος που διαμόρφωσαν οι κκ Ταλάτ και Χριστόφιας ενώ κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση αν μπορεί να επιτευχθεί λύση αυτόν το χρόνο σημείωσε ¨ δεν θα βοηθήσει στις συνομιλίες η επιβολή χρονοδιαγράμματος¨.

Ο Σύμβουλος του ΓΓ υπογράμμισε ότι οι ηγέτες διαπραγματεύθηκαν το θέμα ιεράρχησης των νόμων και ότι θα συζητηθούν από τους εκπροσώπους των δυο ηγετών ορισμένα κεφάλαια αναφορικά με μηχανισμό για άρση των αδιεξόδων, διακυβέρνησης και διαμοιρασμό εξουσιών.

Μετά την συνάντηση ο πρόεδρος Ταλάτ πήγε στην Τουρκία για να δώσει αναφορά στα αφεντικά του και να πάρει νέες οδηγίες κατά του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: