Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2009

25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ"



Πέρασε περίπου ένας χρόνος απο εκείνο το μουντό και γκρίζο πρωινό που ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ.κ. ΧΡΙΣΤΟΥΛΟΣ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ"
φόρεσε τα αγγελικά του φτερά και ταξίδεψε για λίγο στο σπίτι των αγγέλων και στην ουράνια Ιερουσαλήμ.
Εκεί Δίπλα στον Ιησού Χριστό με ένα τεράστιο χαμόγελο στέλνει το φως του και γεμίζει ακόμη τις καρδιές μας ενέργεια και πίστη στον αγώνα μας για μια πιο όμορφη για μια πιο δυνατή για μια καλύτερη Ελλάδα που μόνο ο λόγος και τα έργα του "ΚΕΡΑΥΝΟΥ" , αλλά και κάποιοι λιγοστοί Έλληνες ακόμη σήκωναν πολύ ψηλά την Ελληνική Σημαία και μας θύμιζαν ,τα τελευταία χρόνια, οτι υπάρχει .
Για αυτό μας λείπει ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ", γιατί κανένας εώς τώρα δεν μας θύμισε τόσο πολύ το μεγαλείο της Ελληνικής ψυχής όσο ο "ΚΕΡΑΥΝΟΣ",
γιαυτό έμεινε στην συνέιδηση του κόσμου ως ένας απο τους ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .

Σήμερα που οι καταστάσεις σε ολόκληρο το κόσμο και ιδιαίτερα στην πατρίδα μας είναι κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικές , σήμερα που βρισκόμαστε στο μάτι του κυκλώνα των παγκόσμιων εξελίξεων με όλες αυτές τις κοσμοιστορικές ανακατατάξεις να γίνονται στην γειτονιά μας δίπλα μας και στην ..πόρτα μας , ακόμη και μέσα στη χώρα , με τα σχέδια των σκοτεινών δυνάμεων των ξένων υπηρεσιών να θέλουνε να ποδηγετήσουν ακόμη μια φορά τις εσωτερικές μας εξελίξεις με σκοπό τον συνεχή έλεγχο και με απότερο σκοπό της πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας μας (πετρέλαιο , φυσικό αέριο , ουράνιο , χρυσο) ,

Σήμερα ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ"
ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΗΓΕΤΗ .
ΜΑΣ ΤΟΝΩΝΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ , ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ
Ο ΠΑΤΕΡΙΚΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΣ , ΒΑΛΣΑΜΟ ΣΤΙΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ .

ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ




Οι grεεκ patriots(Έλληνες πατριώτες), θα περιφρουρήσουν το μνημόσυνο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ μας , καλούμε μέλη και μη μέλη να πράξουνε το ίδιο .
Υπάρχουνε πληροφορίες πως την ίδια μέρα ανθελληνικοί <<κύκλοι> γνωστών αγνώστων , θα προσπαθήσουν να αμαυρώσουν το μνημόσυνο.
Τα μάτια σας...ανοιχτά .

Ακολουθεί η ανακοίνωση των ΑΝΕΝΤΑΧΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που δημοσίευσε η ιστοσελίδα της ναυαρχίδας των Ελλήνων που αγαπούν την πατρίδα τους , της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΣΤΟΧΟΣ"



25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ "ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ"
...
Συμπατριώτες... Συμπληρώνεται σε λίγες ημέρες ένας χρόνος από τότε που ο "Αρχιεπίσκοπος Κεραυνός" πέρασε στην Αθανασία. Στις 25 Ιανουαρίου θα τελεσθεί στην Αθήνα το 1ο Μνημόσυνο του Χριστόδουλου. Του Εθνάρχη μας που ζεί και καθοδηγεί τον Αγώνα μας και την Αγάπη μας για την Πατρίδα και την Πίστη. Οι Ανένταχτοι Πατριώτες καλούν σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση για το προσεχές διάστημα όλες τις πατριωτικές δυνάμεις και τους πυρήνες αγώνα, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά, για να αποδωθεί ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, όπως και ο ίδιος επιθυμούσε και επεσήμανε διαρκώς, η απαραίτητη ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ. Πιστοί στο κάλεσμα του "πολλαπλασιάζουμε καθημερινά τους ανθρώπους που κάνουν Αντισταση" και δίνουμε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ στην Αθήνα στις 25 Ιανουαρίου... ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ
...
"ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ"
...
(Με νεώτερες ανακοινώσεις θα καθοριστούν λεπτομέρειες που θα αφορούν την δραστηριότητα μας)


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"

1 σχόλιο:

Ντινα είπε...

Είναι αυτονόητο ότι θα είμαστε όλοι εκεί !Οσοι μάλιστα θέλουμε ας προετοιμαστούμε κατάλληλα για να κοινωνήσουμε κιόλας !Πριν ένα χρόνο τέτοιες μέρες ζούσαμε όλοι με την πικρή προσμονή της αναμενόμενης εκδημίας του Αρχιεπισκόπου μας...Και δε λέω από την ώρα του θανάτου του,μα από την ώρα της ταφής του,ολοι λένε και κάνουν αυτά τα οποία σχεδίαζαν πρίν φύγει από τον κόσμο ακόμα ο Χριστόδουλός μας !Ολοι την Κυριακή 25 Ιανουαρίου στο Μητροπολιτικό Ναό και το Πρώτο Κοιμητήριο της Αθήνας!Πηγαίνετε και ακούστε τον με προσοχή,με ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά της ψυχής σας ...Και μέσα απο τον τάφο του μας λέει συνεχίστε!