Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ , ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ???


Στο χωριό της μητέρας η βλάστηση δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο , αν παραβλέψουμε ποτάμι λίμνες και καταράκτες τα οποία φυσικά ιδιαιτέρου κάλους στοιχεία , βρίσκονται κοντά στο χωριό κατα τα άλλα απο τον δρόμο και επάνω που βρίσκεται το οικιστικό σύμπλεγμα στον κάτω μαχαλά ένα σπίτι ξεχώριζε για χρόνια μέσα στα χαμοσπιτα των ντόπιων . Απο παιδί λοπόν όταν έφτανα στο χωριό οδικώς έβλεπα απο μακρυά αυτό το υπέροχο αρχοντικό ανάμεσα στα χαμηλά και πολύ λιτά φτωχικά σπίτια . Ήταν εντελώς ξένο και μόνο μέσα σε όλη αυτή την ντόπια φτωχική και άναρχη κατασκευαστική τεχνοτροπία και αρχιτεκτονική που συνήθιζαν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι ντόπιοι κάτοικοι της βαθειάς επαρχίας.
Φυσικά το παράδειγμα δεν το αναφέρω για να <<δαιμονοποιήσω>> την Ελληνική ύπαιθρο , αλλά απο τότε άρχισα να ταυτίζω την Ελλάδα με το υπέροχο εκείνο αρχοντικό με τους πανέμορφους κήπους και τα χρώματα που άστραφταν απο μακρυά , με τις μικρές , μουντές ασήμαντες χώρες που συνορεύουν μαζί της και που εκτός απο πλιάτσικο και τρομοκρατία δεν έχουνε να προσφέρουνε τίποτε άλλο ούτε την περιοχή ούτε στον κόσμο γενικότερα.

Κάθε πόλεμος έχει πολλές φάσεις μέχρι να τελειώσει απο την στιγμή ακόμη της σχεδίασης.
Εχθές οι σύμμαχοι του πρωθυπουργού Νούρι ΑΛλ-Μαλίκι , είναι έτοιμοι να αναλάβουν τον έλεγχο της Basra μιας περιοχής ειδικού πετρελαιακού ενδιαφέροντος.
Βέβαια οι λεπτομέριες είναι πολλές και σε επόμενο άρθρο θα αναλυθούν σε βάθος .
Αυτό όμως που φαίνεται καθαρά είναι οι φάσεις του πολέμου που έχει ξεκινήσει ο Ομπάμα(ξέρετε ο πρόεδρος της Αμερικής που μόνο μεσσία δεν τον αποκαλέσανε μερικοί δημοσιογράφοι και πολιτικοί στην Ελλάδα ).
Πρώτα η ενημέρωση του σχεδίου ,μετά η διασπορά ειδήσεων και φημών , ύστερα οι πράξεις εντυπωσιασμού , τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο που όλα τα ξένα ειδησιογραφικά πρακτορεία αναφέρουν πως η κατάσταη στο Ιράκ πάει πολύ καλά για την Αμερική με σκοπό να στραφεί η κοινή γνώμη στην θετική στάση υπέρ του πολέμου στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν.
Εδώ και καιρό το τμήμα που ασοχλείται με τα Ασιατικά θέματα μας έχει πληροφορήσει σχετικά μετά απο την ανάλυση τύπου web -bot (!!!).

Έρχονται και νεότερα γιατί η Κίνα αρχίζει και εκδηλώνεται.
Το θέμα είναι αν πραγματικά όλοι αυτοί οι υπάλληλοι της Ελληνικής κυβέρνησης που εργάζονται με μυστικό η φανερό τρόπο για το καλό της χώρας μπορούν να <<τσιγκλίσουν>> τους κυβερνώντες για να πάρουν γρήγορες και σωστές αποφάσεις.
Επίσης το άλλο σοβαρό θέμα είναι να αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε όλο και πιο πολλοί Έλληνες πως το να βλέπουμε στις Ειδήσεις τον πρόεδρο του Αζερμπαιτζάν να έρχετε στην Ελλάδα , δεν είναι ένα απλό και τυχαίο γεγονός.

Στηρίξτε κάθε πατριωτική προσπάθεια με όλες σας τις δυνάμεις και <<ξυπνήστε>> και άλλους γύρω σας .
Οι επόμενες εκλογές είναι κρίσιμες για τον τόπο ιδιαίτερα κρίσιμες για τον Ελληνισμό.
Οι Έλληνες Πατριώτες πρέπει να έχουνε δυνατή φωνή μέσα στο κοινοβούλιο και να διαχειρίζονται με γνώμονα το απολυτο Εθνικό συμφέρον κρίσεις που σήμερα βρίσκονται στην πόρτα του γείτονα και αύριο μέσα στο ίδιο μας το σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: