Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου 2009

Ο ΑΚΗΡΥΚΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Η παρουσίαση του βιβλίου γίνετε προς τιμή του Κυρίου Κ.Κόλμερ
Επειδή γνωρίζουμε οτι είναι ένας Έλλην που αγαπάει την πατρίδα του
και επειδή η αλήθειες πρέπει να φτάσουνε στο τελευταίο Ελληνικό σπίτι.Αρ. σελίδων: 384


Υπότιτλος: Ο ακήρυκτος πόλεμος Ελλάδος και Τουρκίας

Ο «ακήρυκτος πόλεμος» που διεξάγει ήδη η Τουρκία σε βάρος της Ελλάδος είναι ένας ακόμη πόλεμος για το πετρέλαιο.
Το πετρέλαιο που υπάρχει στην Ελλάδα το είχαν επισημάνει οι Γερμανοί γεωλόγοι της Βέρμαχτ, κατά την διάρκεια της Κατοχής, όταν ερευνούσαν όλο τον ορυκτόν πλούτο της χώρας. Ως διά μαγείας τα σχετικά πορίσματα βρέθηκαν το 1973 στα χέρια της γερμανικής εταιρείας «Βίντερσχαλ», η οποία, προκειμένου να μην εμφανισθεί η ίδια, προτίμησε να συνεταιρισθεί με την καναδική «Ωσεάνικ».
Όπως αποκαλύπτει ο συγγραφεύς, εκτός των 120 εκατομμυρίων βαρελιών αργού πετρελαίου και των 850 εκατομμυρίων κυβικών μέτρων φυσικού αερίου που απέδωσαν μέχρι σήμερα οι «Πρίνος Ι» και «ΙΙ», κοιτάσματα υδρογονανθράκων έχουν εντοπισθεί στον Θερμαϊκό Κόλπο, στο Θρακικό Πέλαγος, στα νότια της Κρήτης και στην Δυτική Ελλάδα (Κατάκολο, Κυλλήνη, Ζάκυνθος, Παξοί, Αιτωλικό, Δελβινάκι, Μποτσάρα, Φιλιατρά).
Ένα εκπληκτικό βιβλίο, που διερευνά τους παλαιούς και νέους «ενεργειακούς δρόμους» του μαύρου χρυσού και που συμπληρώνεται με την Συνθήκη της Λωζάννης, βάσει της οποίας η Τουρκία έχει παραιτηθεί του Αιγαίου Πελάγους. Μια συνθήκη που η γείτων χώρα τόσο εμφανώς καταπατά τα τελευταία τριάντα δύο χρόνια με μια σειρά «θερμά» επεισόδια!...

Το πετρέλαιο δεν είναι μόνο δυσεύρετον. Είναι και αφανές αίτιον πολιτικών γεγονότων. Η ηγεσία του κόσμου, αντί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του υπερπληθυσμού, την αναπλήρωσι της ελλειπούσης ενεργείας και την μόλυνσι του φυσικού περιβάλλοντος, ασχολείται με την εξάντλησι των ενεργειακών πόρων, την κατανομή των και ενίοτε με την διαρπαγή. Λύσεις υπάρχουν, αλλά είναι επίπονες και διέρχονται μέσα από την εξοικονόμησι, την υποκατάστασι και την αποτροπή των αρπάγων. Ειδικώς διά την Ελλάδα, που περιβάλλεται από αρπακτικούς γείτονες, επισημαίνεται ο παλαιός κανόνας «αν θέλεις την ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμον». Διαφορετικά δεν θα λείψει μόνον η ενέργεια, αλλά θ’ απωλεσθή και η ήδη αμφισβητουμένη υπό της Τουρκίας εδαφική και ενάλιος ακεραιότης της χώρας.

εκδοσεις ΛΙΒΑΝΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αφτοι παν να καταργησουν τον στρατο
και εμεις θελουμε να ετοιμαστουμε για πολεμο.διαβαστε το συνταγμα που το εχουν κανει σαν τα μουτρα τους.Τι ειπε ο γιωργακης που θελει να γινει πρωθυπουργος.Καλυτερα να εχω μερικα μετρα λιγοτερης γης και να κοιμαμε ησυχα.Κανεις ομως δεν του ειπε να δωση το σπιτι του ισως τοτε κοιματε πιο ησυχος,ευχαριστω

patriots είπε...

Εσύ και εμείς (grpatriots ) είμαστε παραπάνω απο τρείς και 300 (!!!).
Ε , είμαστε αρκετοί αδελφέ μας.

Σήμερα ενώνουμε τις φωνές μας αύριο τα χέρια μας, μόνο πάνω απο τα πτώματα μας θα χαθεί ελληνικό χώμα αεράς νερό.

Όταν έρθει εκείνη η ώρα και μαυρίσει ο ουρανός το (πράσινο)μπερέ μας θα φορέσουμε και θα γίνει πανικός .

Μείνε κοντά στους ανένταχτους Έλληνες Πατριώτες Αδελφέ μας και άσε τους άλλους να χορεύουνε ζειμπέκικα και να κάνουνε κουμπαριές.Θα έρθει η ώρα τους.