Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2009

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΥΡΓΩΝ


Θυμόμαστε όλοι πως την 11 Σεπτεμβρίου 2001 στους δίδυμους πύργους κάποιοι υπάλληλοι εταιριών δέχθηκαν κάποια μηνύματα τα οποία τους απέτρεπαν να πάνε στα γραφεία τους στο world trade center.
O Alex Diamantis (ΑΛΕΞ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ), ήταν τότε, αντιπρόεδρος πωλήσεων και marketing της εταιρίας odigo που ασοχλείται με λογισμικά προγράμματα (συνήθως μηνύματα κλπ) για ηλεκτρονικούς υπολογιστές , και όπως αποκαλύπτει δεν υπήρχε κανένα σχέδιο της εταιρίας .
Το κράτος του Ισραήλ ενεπλάκει στην συζήτηση με τον δημοσιογράφο και αυτο γιατί το διεθνές γραφείο της εταιρίας εκεί χρησομιποιεί το ίδιο διακομιστή μηνυμάτων ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιείται απο ολα τα στελέχη της εταιρείας σε όλο το κόσμο.
Πάντως μετά την 9/11 η odigo κοινοποίησε τη διαχείρισή των μηνυμάτων των εργαζομένων της στην ισραηλινή ασφάλεια υπηρεσιών. Στη συνέχεια, το FBI ενημερώθηκε σχετικά με τα άμεσα μηνύματα προειδοποίησης.

http://s3.amazonaws.com/911timeline/2001/wpost092801.html
2001 The Washington Post Company

Ακολουθεί ένα ακόμη κρυμμένο μυστικό ...
ένα ακόμη κομμάτι του παζλ που θα μας οδηγήσει στο να καταλάβουμε εύκολα γιατί θέλουνε κάποιοι να μοιράσουνε το ...Αιγαίο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: