Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

grpatriots
TMHMA ΑΣΙΑΣ - Open sources

Ακόμη μία αποκάλυψη για τα σχέδια της Αμερικανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών - CIA.
Στην φωτογραφία η βάση SHAMSI
original name: Shamsi


geographical location: Mardan, N.W.F.P., Pakistan, Asia
geographical coordinates: 34° 22' 13" North, 72° 1' 17" East
(200 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Πακιστανικής πόλης Quetta) απο την οποία επιχείρησαν(τελευατία επίθεση μέσα στο Πακιστάν) και θα επιχειρούν οι Αμερικάνοι για τον πόλεμο που ήρθε.
Τα μη επανδρωμένα βομβαρδιστικά σε συνδυασμό με τα δορυφορικά συστήματα και τους κατασκόπους που με ειδικά λείζερ και υπέρυθρα σήματα κατευθύνουν πυραύλους για μεγαλύτερη ακρίβεια επι των στόχων (ταλιμπάν) ,οι οποίοι βρίσκονται στα σύνορα του Πακιστάν με το Αφγανιστάν.

Εχθές οι ΤΙΜΕS της Νεάς Υόρκης έδωσε στην δημαοσιότητα μετά απο έρευνες στοιχεία που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις των Αμερικανικών <<γερακιών>> απο το 2006 (!!!).
Να είναι καλά το google earth .

MQ1 Predator με πυραύλους Hellfire οι οποίοι κατευθύνονται απο υπέρυθρη ακτίνα λείζερ.Η τεχνική των ειδικών επιχειρήσεων είναι απλή αλλά πάρα πολύ επικίνδυνη, για αυτό και αρκετές απώλειες των Αμερικανων οφείλονται σε αυτή την άκρως παράτολμη αποστολή πίσω απο τις εχθρικές γραμμές.
Οι άνδρες με συσκευές GLTD Ground Laser Target Designator πηγαίνουν σε μια απόσταση ασφαλείας και με <<μάτια>> στο στόχο πυροδοτούν σε προκαθορισμένη ώρα το στόχο.
Τα μή επανδρωμένα που πετούν ταυτόχρονα μέσα στην εμβέλεια των πυραύλων πυροδοτούν αυτούς και σε συνέχεια οι <<φωτιές της κόλασης >> φεύγουν απο το αεροσκάφος ψάχνοντας και ουσιαστικά <<καβαλώντας>> την υπέρυθρη ακτίνα που στέλνουν οι κομάντος στο στόχο με ακρίβεια 100%.
Έτσι ο εχθρός δέχετε επίθεση χωρίς ποτέ να καταλάβει πως και απο πού ήρθε με τόση ακρίβεια το ...κακό.

The wingspan of an MQ1 Predator A model is 55ft. On this basis it is possible that these are Predator-As," he said. "They are certainly not RQ-4A Global Hawks (which have a wingspan of 116ft 2in

Βέβαια μετά τις αποκαλύψεις Πακιστανικοί αξιωματούχοι άρχισαν να αρνούνται πως αυτή η βάση χρησιμοποιήθηκε απο τους Αμερικάνους για επιθετικές επιχειρήσεις.

Το σίγουρο είναι πως βλέπουμε πως το σχέδιο των Αμερικάνων να πηγαίνει καλά μετά και απο τις τεέυταίες αποκαλύψεις.
Επειδή ένα σκηνικό αποτελείται απο πολλά κομμάτια σαν ένα τεράστιο παζλ , προσπαθώντας να κολλήσουμε τα κομμάτια παρατηρούμε πως αυτή η αποκάλυψη έρχεται λίγες μέρες μετά την συμφωνία των Πακιστανικών αρχών στο Νοτιοδυτικό κομμάτι της χώρας με τους Ταλιμπάν.
Οι Αμερικάνικες υπηρεσίες φαίνεται πως έχουν έντονα αντανακλαστικά και μέσα σε λίγα 24ωρα έδωσαν <<στους>> Ταλιμπάν στοιχεία με τα οποία κάθε βήμα καλής θέλησης τη επίλυσης του πρόβλήματος να καταρρεέι πριν καν αρχίσει με σκοπό να φτάσουμε στο σκοπό των Γερακιών της Νέας Τάξης .

Δεν υπάρχουν σχόλια: