Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

ΚΙ' ΑΛΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΜΟΣΑΝΤ



Μην τρέξει κανένας να μας πει οτι <<γλείφουμε>> τους Ισραηλινούς.
Μην τολμήσει κανένας να μας κατακρίνει για τον τίτλο του άρθρου ,
είμαστε πάνω απο όλα Έλληνες και η δικαιοσύνη είναι στο αίμα μας.

Η Μοσάντ , η Ισραηλινή μυστική υπηρεσία , φαίνεται να είναι πίσω απο το θάνατο Ιρανού υπερεπιστήμονα ,ενός εκ των <<κεφαλών >> του πυρηνικού προγράμματος της χώρας Ardeshire Hassanpourτο 2007 , όπως είπαν οι αρχές ο θάνατος του οφειλόταν σε <<δηλητιριώδη αέρια>>.

Ο Αμερικάνος δημοσιογράφος James Risen υποστήριξε πως CIA & MOSSAD είχαν σχεδιάσει μαζί ένα σχέδιο απο επιχειρήσεις καταστροφής στα σχέδια του Ιράν για το πυρηνικό του πρόγραμμα.


Η Reva Bhalla ειδικευμένη σε αναλύσεις υψηλού επιπέδου -Στρατφορ εταιρία, ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (!!!) με πολύ δυνατές διασυνδέσεις στην κυβέρνηση - ένα προτεινόμενο σχέδιο είναι να απομακρυνθουν απο το πυρηνικό πράγραμμα του Ιράν άνθρωποι ...κλειδιά (!!!).
Με συνεργασία από τις Ηνωμένες Πολιτείες, ισραηλινές μυστικές έρευνες έχουν επικεντρωθεί τόσο για την εξάλειψη βασικών ανθρώπινων κεφάλαιων που συμμετέχουν στον πυρηνικό πρόγραμμα όσο και στο να σαμποτάρουν το ιρανική πυρηνική αλυσίδα εφοδιασμού.


Οι ΑμερικανοΙσραηλινές σχέσεις είναι (ως συνήθως) σε πάρα πολύ καλό επίπεδο και οι πιέσεις προς τον Ομπάμα θα συνεχιστούν σχετικά με το πηρυνικό πρόγραμμα του Ιράν.
Αυτό βέβαια μέσα στην πολυπλοκότητα των πιέσεων για αλλάγη στρατηγικής στην Εγγύς Ανατολή (Πακιστάν Αφγανιστάν) , δεν αποκλείει την ισραηλινή μυστική δραστηριότητα κατά του Ιράν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: