Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ απο την Εφημερίδα ¨ναυαρχίδα" του Πατριωτικού κινήματος .

Υγιείς Πατριωτικές δυνάμεις από όλη την Ελλάδα τίμησαν την κοπή βασιλόπιτας της Πατριωτικής Εφημερίδας "ΣΤΟΧΟΣ" .

Ήταν όλοι εκεί
Από πολύ νωρίς οι grpatriots ήταν στο ξενοδοχείο IMPERIAL της Θεσσαλονίκης και πήραν ...αναφορά.
Ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. κ.Μάκης Βορίδης , το μέλος της Κ.Ε. ΛΑ.Ο.Σ. και πρ.υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Κουριαννίδης , ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοκρατικής Αναγέννησης Σ.Βιτάλης , ο Δημοτικός σύμβουλος Πολίχνης κ.Αντύπας , και εκατοντάδες άλλοι Έλληνες γνωστοί και άγνωστοι Πατριώτες απο την Θράκη , την Πελλοπόνησο την Αθήνα την Ήπειρο και τα νησιά μας , γέμισαν ασφυκτικά την τεράστια αίθουσα.

Το μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου (πρ. πρόεδρος του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ) Μάκης Βορίδης με τον χαιρετισμό του τόνισε " ...βρισκόμαστε στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της παγκόσμιας ιστορίας ... μετά και την κατάρρευση του φιλελευθερισμού και του καπιταλισμού έχει έρθει η ώρα που περιμέναμε , η ώρα των εθνικών κρατών... η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν φοβάται την κρίση τόσο όσο την επιστροφή των κρατών σε εθνικές και πατριωτικές πολιτικές οι οποίες θα διαλύσουν το μοντέλο των Βρυξελλών... ".

Ενώ ο κ.Κουριαννίδης τόνισε στον χαιρετισμό του "... η Θράκη μας αυτό το σπουδαίο κομμάτι του Ελληνισμού που υπηρέτησα με ανιδιοτέλεια κινδυνεύει όσο ποτέ άλλοτε , κόβω το κομμάτι της πίτας και το αφιερώνω στην Θράκη, απο εδώ την Μακεδονία ευχόμαστε καλή χρονιά σε όλους".

Ο εκδότης της εφημερίδας κ. Χ"Παρασκευάς Σάββας ενημέρωσε τους διακόσιους περίπου παρευρισκόμενους πως οι "ανένταχτοι πατριώτες" είναι έτοιμοι σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και σύντομα σε όλη την Ελλάδα να απαντήσουν πλεόν δραστικά σε κάθε πρόκληση που προέρχεται εντός ή εκτός συνόρων .
Ενώ η Διευθύντρια της εφημερίδος κ.Δήμητρα Μυλωνά έκλεισε με την ευχή πως του χρόνου επιτέλους να κόψουμε την πίτα στην Αγιά Σοφιά της Πόλεως του Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου .

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Οι grpatriots έχουνε δεδομένη την στήριξη σε κάθε πατριωτική κίνηση απο όπου και αν προέρχεται .
Οι διαχειριστές του ιστολογίου υπεύθυνοι του τμήματος εσωτερικών και Εθνικής Άμυνας θα κάνουν τα πάντα για την προβολή κάθε εθνικά υπερήφανης πράξης.

Φωτογραφίες από την εκδήλωση θα έχουμε σύντομα .
Ευχαριστούμε τον κεντρικό διαχειριστή του ιστολογίου και καθοδηγητή μας για την αγορά των εισιτηρίων για το ταξίδι μας στην Θεσσαλονίκη .
Σύντομα φωτογραφίες απο την εκδήλωση .

Δεν υπάρχουν σχόλια: