Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΝΑΚΩΧΗ , ΕΧΘΕΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ .


Τρέχουνε να προλάβουνε την επέμβαση των Αμερικάνων οι Πακιστανοί .
Μετα απο τις παρατηρήσεις και τις οδηγίες των Αμερικανών , μετά το <<τράβηγμα του αυτιού >> δηλαδή , προς την Πακιστανική ηγεσία και αφού έχουν μπεί σε εφαρμογή οι οδηγίες της επιτροπής που αναρτήσαμε στο προηγούμενο άρθρο μας , η Πακιστανική κυβέρνηση <<βρήκε >> τους Ταλιμπάν της περιοχής και συμφώνησε 10ήμερη κατάπαυση κάθε στρατιωτικής ενέργειας.

Μέσα απο τα ερτζιανά κύματα του παράνομου ραδιοφωνικού του σταθμού ο ηγέτης των Tehreek Ταλιμπάν του Πακιστάν στην περιοχή Μαλακάντ στα σύνορα με τον Αφγανιστάν(NWFP) Βορειοδυτικά σύνορα , Mullah Fazlullah(Μουλάς Φαζλουλα)
Ο ίδιος , <<κεφάλαιο>> των Ταλιμπάν, συμφωνεί με τις συνομιλίες μεταξύ η επαρχιακή κυβέρνηση και tnsm ο επικεφαλής sufi Μουχάμαντ, και παύει εχθροπραξιών για προσωρινή περίοδο 10 ημερών...

Η απόφαση λήφθηκε μετά από συνάντηση μεταξύ της κυβέρνησης και sufi Μουχάμαντ στην οδηγία District. Μέλος της swat qaumi Jirga δήλωσε καθημερινή φορές τις δύο πλευρές είχαν υπογράψει μια συμφωνία, των οποίων βασικά σημεία ήταν η ειρήνη στην malakand και την εφαρμογή της Σαρία. Ένα άλλο σημαντικό σημείο είναι η σύσταση της Επιτροπής να εργαστούν προς την απελευθέρωση αιχμαλώτων Ταλιμπάν, Aaj Kal .

Σύμφωνα με επίσημες πηγές, (nwfp) επικεφαλής ο Υπουργός ameer Haider θα ανακοινώσει την εφαρμογή της σήμερα.

(Το γράψαμε εχθές, κρατήστε τον <<Ειδικό> αυτό χάρτη θα μας χρειαστεί ).

2 σχόλια:

dimdermatis είπε...

Καλησπέρα συναγωνιστή!!!

Συνέχισε έτσι!!!!!


καλή δύναμη και καλό αγώνα!!!


Σε περνάω στους συνδέσμους μου...

patriots είπε...

Είμαστε πολλοί...
και δεν έχουμε άλλο χρόνο .
Ευχαριστούμε για την συμπαράσταση .

"μια φορά πεθαίνουμε , θα πεθάνουμε για την Ελλάδα ".

Αγώνας μέχρι τελευταίας πνοής.